#فروش_ویژه_جوجه_گوشتی_نژاد_هوبارد

فروش جوجه گوشتی نژاد هوبارد در طیور پروران میهن

برای شروع #پرورش_جوجه_مرغ_گوشتی_نژاد_هوبارد به یک مشاوره تخصصی نیاز دارید که بتونید در این نوع #پرورش به موفقیت برسید ، اگر مایل به پرورش این نوع نژاد هستید حتما با مشاوران و متخصصان ما مشورت کنید ، مشاوران ما آماده ارائه مشاوره های فوق حرفه ای رایگان به شما عزیزان می باشند ، لطفا در ادامه با ما همراه باشید ….

راهنماي پرورش نژاد هوبارد كلاسيك


بهداشت و پيشگيري از بيماري

قوانين عمومي مزرعه

1.       ورود افراد متفرقه بداخل مزرعه ممنوع مي باشد .

2.      تمام افرادي كه وارد مزرعه مي شوند بايد چكمه و لباس مخصوص مزرعه را بپوشند .

3.     تمام وسايل و خودروهايي كه وارد مزرعه مي شوند بايد كاملا ضد عفوني گردند .

4.     بهتراست كل گله در يك زمان وارد و در يك زمان تخليه شود (اصل all in – all out)

5.     فاصله زماني تخليه تا جوجه ريزي حداقل ۲۱ روز ميباشد كه به آن مدت استراحت مزرعه مي گويند .

6.      از لانه گزيني جوندگان و پرندگان در داخل مزرعه جلوگيري به عمل آيد .

7.     از نگه داري حيوانات اهلي در محيط مزرعه خودداري كنيد .

8.     از سكونت كاركنان در مزرعه جدا ممانعت به عمل آيد .

بهداشت و پيشگيري

1.    قبل وبعد از تخليه سالن حشره كش روي بستر اسپري كنيد .

2.      تمام تجهيزت را به خارج از سالن انتقال داده و در مكان مناسبي از مزرعه انباركنيد .

3.     تخليه بستر : ماشين هاي حمل كود بسيار آلوده اند ،بعد از رفتن آنها محل توقف و مسير عبور ماشين را جهت كاهش بار آلودگي ضد عفوني كنيد .(شعله افكن براي اينكار مناسب است .)

4.     خاكروبي ديوار ،كف ،سقف ، ستونها ،پنجره ها ، كانالهاي ورودي و خروجي هوا هواكشها و … را با دقت فراوان انجام دهيد و بهتر است برس كشيدن و تراشيدن كف سالن و ديوار ها نيز انجام شود .

5.     بوسيله پمپ فشار قوي كل سالن ( خارج و داخل )را شستشو كنيد .از مواد شوينده (دترژنت )و آب (ترجيحا گرم )براي اين كار استفاده كنيد تا مواد آلي باقيمانده در سالن را نيز بتوان خارج كرد.

6.      ضد عفوني سالن با مواد ضد عفوني كننده اي كه عملكردشان براي مصرف كننده مشخص بوده و همچنين شرايط مناسب (حرارت ،رطوبت، نور ) جهت تاثثير كامل اين مواد مهيا باشد .

7.     مرحله اول عمل دود دادن سالن تحت دما و رطوبت نسبي مناسب انجام شود .بخصوص درسالنهايي كه سقفشان بخوبي قابل شستشو نمي باشد )

8.     تجهيزات شستشو و ضد عفوني شده و به داخل سالن منتقل شود .(بهتر است در مدخل ورودي سالن مجددا تجهيزات را ضد عفوني كنيد .)

9.      3 الي 4 روز قبل از رسيدن جوجه مرحله دوم دود دادن سالن بعد از انتقال تجهيزات به داخل سالن و پهن كردن بستر (پوشال – كلش )تحت  دما و رطوبت مناسب انجام گيرد .هيچگاه فاصله زماني پهن كردن پوشال تا ورود جوجه نبايد بيش از 5 روز شود

كنترل عوامل محيطي

گرما

1.       عمل پيش گرمايي بايد در كل سالن به انجام برسد .تمام سطوحي كه با جوجه در تماس اند اعم از بتون و كف خاكي سالن تا در حدود  ۳۲درجه سانتی گراد گرم  شوند. اين كار بايد 48-36 ساعت قبل از ورود جوجه آغاز گردد.

2.      پرده پلاستيكي دو لايه در طول سالن تعبيه كنيد . به اين ترتيب منطقه سرد سالن از قسمت گرم آن تفكيك مي گردد.در صورت عايق نبودن ديوارها پرده ها را به طولي و به فاصله 3-2 متري از ديوارها نصب شده و بصورت كانالي طولي در داخل سالن قرار گيرند .

3.     دامنه تحمل تغييرات درجه حرارت براي جوجه هاي بسيار كم اســـت (۳۲-31).

اگر دماي محيط كمتر از oC 31 شود جوجه توانايي كنترل درجه حرارت بدن خود را ندارد . در سه روز اول اين وضعيت بايد حفظ شود .

4.     بايد از سالم بودن ترموستات و دماسنج اطمينان حاصل كرد .اين وسايل دقيقا در بالاي سر جوجه قرار گيرند .

رطوبت نسبي

1.       خشک بودن هوا (كاهش رطوبت نسبي) باعث مشكلات تنفسي و دهيدراتاسيون  در جوجه مي شود . بايد به طرق مختلف رطوبت مورد نياز را براي جوجه تامين كرد (رطوبت ساز ، آب پاشي ديوارها و وردي هوا) . درصد رطوبت نسبي بايد 55 الي 60 باشد .

2.      بايد يك رطوبت سنج نيز بالاي سر جوجه ها آويزان شود .

تهويه

هدف از تعبيه اين سيستم در سالن رساندن هواي تازه(مملو از اكسيژن) به جوجه و خارج كردن گازهاي سمي سالن(آمونياك دي اكسيدكربن ، منو اكسيد كربن و . . . ) مي باشد .

اگر در ابتداي دوره اكسيژن كافي به جوجه ها نرسد . انعكاس آن در دوره پرورش خود را نشان مي دهد (اين مورد يكي از عوامل مستعد كننده آسيت است ).

سرعت حركت هوا بايد حداكثر 1/0 متر در ثانيه باشد . اگر سرعت حركت هوا در سطح جوجه 1/0 متر بر ثانيه افزايش يابد دماي بدن oC 2 درجه كاهش خواهد يافت . با پردرآوردن جوجه از تاثير اين عامل كاسته مي شود . در 4 هفتگي افزايش 5/0 متر بر ثانيه در سرعت هوا باعث كاهش دماي بدن جوجه بميزان oC 1 درجه مي شود .

مديريت پرورش

رسيدن جوجه

1.       همه افراد بايد قوانين امنيت زيستي و بهداشتي را رعايت كرده و لباسهاي متحد الشكل و چكمه بپوشند و در هنگام ورود به سالن مجددا تعويض كفش انجام شود

2.      از ورود راننده ماشين حمل جوجه به داخل سالن ممانعت بعمل آيد .

3.     جعبه ها را كنار آبخوريها پخش كنيد (از كپه كردن جعبه ها خودداري شود )

4.     اعمال مربوط به واكسيناسيون و تقسيم جوجه ها در سالنهاي مربوط را به دقت و سرعت كافي انجام دهيد . مراقب باشيد هنگام واكسيناسيون به پاي جوجه لطمه وارد نشود .

5.     در جوجه ريزي با توجه به ظرفيت سالن جوجه ها را در بين سالنها تقسيم كنيد . از نقل و انتقال جوجه ها در طوا دوره پرورش جدا خودداري كنيد .

6.      جعبه هاي مقوايي حمل جوجه را پس از تخليه جوجه به سرعت جمع آوري كرده و  بسوزانيد .  

تغذيه

1.       دانخوريهاي مخصوص جوجه يكروزه به تعداد كافي و حداكثر به فاصله 5/1 متر از يكديگر قرار گيرند . ارتفاع دادن در اين دانخوريها حدود 5/1-1 سانتي متر باشد .

2.      صفحات مقوايي به عرض 70-60 سانتي متر و طول 5/3-3 متر تهيه كرده و در 48-36 ساعت اول روي بستر قرار دهيد . روي اين صفحات لايه نازكي از دان را پخش كنيد . در اين مدت (48-36 ساعت) جهت جلوگيري از آلودگي اين صفحات 3-2 بار آنها را تعويض كنيد .

3.     بايد به آرامي در گله قدم زد تا جوجه ها در همه جاي سالن پخش شوند و براي خوردن آب و دان تحريك شوند .

4.     بلافاصله بعد از خالي كردن جوجه ها دان و آب در اختيار آنها قرار دهيد

5.     تا 3 ساعت بعد از ورود جوجه ها 90% آنها بايد دان خورده باشند .

آبخوري

1.       براي قرار دادن آبخوري جوجه يكروزه (كله قندي) ابتدا يك مقوا روي بستر قرار داده و سپس آبخوري را روي قرار دهيد تا از خيس شدن بستر جلوگيري شود و مقوا را هر روز عوض كنيد .

2.      در زمان حمل به ازاي هر ساعت جوجه 1/0 گرم از وزن خود را از دست مي دهد . لذا براي جلوگيري از دهيدراسيون قبل از رسيدن جوجه محلول آب و شكر و ويتامين c را آماده سازيد .

3.     حداكثر فاصل بين آبخوريها 5/1 متر باشد .

4.     دماي مناسب براي آب مصرفي حدود oC 25-27 است

5.     در ابتدا روزانه آب آبخوريها را چندين بار تعويض كرده و آنها را بشوييد

6.      به محض كثيف شدن دانخوري دان را تخليه كرده پس از تميز كردن دانخوري دان تازه و تميز داخل آن بريزيد .

7.     جوجه ها در سن 10 تا 14 روزگي به راحتي تمام دان موجود در دانخوري را مصرف نموده و قبل از اضافه نمودن دان جديد بايد كاملا دان قبلي را خورده باشند دانخوري بايد از سن 20 روزگي به بعد هر روز خالي شوند

8.     در شرايط آب و هوايي گرم هنگامي كه جوجه ها از مشكلات ناشي از استرس گرمايي در رنج هستند تغذيه در شب كه خنك تر است صورت گيرد

برنامه نوري

1.       در 5 – 3 روز اول روشنايي 24-23 ساعت – شدت 5 وات بر متر مربع يا 60 لوكس

2.      براي جوجه هاي مادر هاي جوان شدت روشنايي 20 الي 25 درصد افزايش يابد

3.     بين روزهاي 5 تا 10 شدت نور بتدريج  كاهش يابد (۱ وات بر متر مربع) .

4.     در فصول گرم خاموشي در ساعت گرم روز باشد .

5.     شروع برنامه نوري در جوجه هاي بدست آمده از مادران جوان بايد بجاي 4 تا 5 روزگي با يك تا 2 روز تاخير انجام شود .

6.      جوجه ها را هنگام ورود به سالن و هر5 روز يكبار وزن كنيد تا وزن متوسط بدست آمده و بر اسا وزن متوسط برنامه نوري تنظيم گردد .

7.     در آغاز 20 روزگي وضعيت وزن طيور را با وزن هدف مقايسه كنيد اگر ميانگين وزن بدست آمده روزانه درست باشد برنامه را ادامه دهيد

8.     اگر ميانگين وزن بدست آمده در هر 5 روز خيلي پايين باشد ساعات روشنايي را زياد كرده و دانخوريها را يكبار در پايان دوره روشنايي خالي كنيد

9.      اگر ميانين وزن بدست آمده روزانه خيلي بالا باشد برنامه نور دهي را ادامه داده ولي زمان خالي نگه داشتن دانخوريها را افزايش دهيد .

10.   در سالن هاي بسته برنامه نوردهي از 2 دوره 12 ساعته (بعنوان مثال : 6 ساعت روشنايي و 6 ساعت تاريكي) و يا 3 دوره 8 ساعته (بعنوان مثال : 4 ساعت روشنايي و 4 ساعت تاريكي) استفاده شود اين روش از پرخوري جوجه ها بر از تاريكي طولاني مدت جلوگيري مي كند اگر چه هنگام روز زمان خالي بودن دانخوريها بايد با زمان روشنايي به خوبي هماهنگ گردد .

بر اساس اين برنامه از نقطه نظر اقتصادي ،‌ بيشترين رشد با كاهش زمان مصرف دان در طي روز و در نتيجه كاهش زمان روشنايي قابل حصول است

جداول و نمودار ها:

  • جدول نياز مندي هاي غذايي:

پاياني

رشد

آغازين

پيش دان

واحد

 

33+

23-21

20-11

10-0

روز

دوره مصرف

ـــ

1600

800

250

گرم

مقدار مصرف هر پرنده

3150-3100

3150-3100

3050-3000

2950-2900

Kcal / Kg

انرژي متابوليسمي

19-17

21-19

22-20

23-21

درصد

پروتئين خام

0/9-1/05

0/98-1/15

1/06-1/25

1/1-1/3

درصد

ليزين (خام / قابل هضم)

0/4-0/47

0/42-0/49

0/45-0/52

0/49-0/55

درصد

متيونين (خام / قابل هضم)

0/74-0/86

0/78-0/90

0/81-0/93

0/84-0/96

درصد

متيونين + سيستين (خام / قابل هضم)

0/85-0/9

0/90-0/95

1/0-1/05

1/0-1/05

درصد

كلسيم

0/4

0/4

0/45

0/5

درصد

فسفر قابل دسترس

 

جدول ستاندارد رشد و برنامه نوري بر اساس وزن تعيين شده براي كشتار: 

55

50

45

40

35

30

25

20

15

10

5

0

روز

076

2776

2459

2115

1765

1406

1061

742

467

252

112

42

پتانسيل ژنتيكي

60

63

69

70

72

69

64

55

43

28

14

 

ميانگين رشد (طي 5 روز)

 

 

 

2010

1650

1285

935

630

385

210

95

42

جوجه استاندارد 2-1/7 kg

 

 

 

72

73

70

61

49

35

23

11

 

ميانگين رشد (طي 5 روز)

 

 

 

4/22

4/20

6/18

8/16

10/14

12/12

10/14

6/18

1/23

برنامه نوري

 

2655

2350

1945

1510

1220

880

595

370

205

95

42

جوجه سنگين 4/2-2/1 kg

 

71

72

73

72

68

55

45

33

22

11

 

ميانگين رشد (طي 5 روز)

 

2/22

2/22

4/20

6/18

8/16

10/14

12/12

12/12

12/12

6/18

1/23

برنامه نوري

 

 

2100

1790

1470

1145

835

560

345

190

90

42

جوجه تعيين جنسيت شده(مرغ kg 2 –7/1)

 

 

62

64

65

62

55

43

37

20

10

 

ميانگين رشد (طي 5 روز)

3140

2805

2445

2077

1700

1320

960

645

385

200

90

42

خروس بالاي kg 3

69

72

74

75

76

72

63

52

37

22

10

 

ميانگين رشد (طي 5 روز)

20/4

20/4

20/4

18/6

16/8

14/10

12/12

12/12

12/12

12/12

18/6

23/1

برنامه نوري

#شرکت_طیور_پروران_میهن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آفلاین ! پیام بگذارید ...

با عرض پوزش هم اکنون آفلاین هستیم ، اما پیام بگذارید حتما با شما تماس خواهیم گرفت ...

سوالی دارید ؟ من در خدمت شما هستم ....

برای شروع چت کلیک کنید